zondag 27 januari 2008

Er was eens...

"Er was eens een jager en hij vond een konijn, maar dat konijn vond van niet"

Het mopje waar Karel zich een breuk mee lacht (als enige) en dan ook maar de naam van onze blog. Ondertussen zit het avontuur er jammer genoeg op voor de jager en het konijn en maken we ons klaar om huiswaarts te keren. Onze opvolging is verzekerd: sinds vandaag zijn hier 3 nieuwe stagiairs en er komen er nog.

't waren schone maanden: we lieten ons onderdompelen in een machtige cultuur, leerden veel nieuwe mensen kennen, kwamen onszelf en elkaar af en toe eens tegen. Een tijd om met veel mooie souvenirs naar terug te kijken.

Bedankt om te supporteren van op het thuisfront en tot in 't echt!

Lieve groetjes,
Karel en Liesbeth

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Goeie reis en tot in 't echt!
x

Anoniem zei

Hopelijk tot heel gauw!!! X

Tellybobs zei

Quote Kayle:"Het mopje waar Karel zich een breuk mee lacht (als enige)"... nee, ik lach daar ook mee :D

Tot naaste weke op de fuif en ge kunt zien dajje wa tijd maakt om ne keer af te spreken of om te vertellen over jullie reize!!

Tottonéééééééééé

telliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Anoniem zei

Het was fijn om jullie verhalen te volgen. Omdat onze dochter momenteel één van de drie nieuwe stagiaires is waren we nieuwsgierig naar het reilen en zeilen daar. Bedankt om haar de eerste "rondleidingen" te geven!

Anoniem zei

Rustig genieten van de zon in het groen, weg van massa’s toeristen? Dat kan met ‘Eliza was here’.

Die onlinereisorganisatie is gespecialiseerd in betaalbare, kleinschalige accomodaties: authentieke landhuizen, boerderijen en finca’s.

„Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf” is al enkele jaren een succesrijk motto in Nederland. ‘Eliza was here’ heeft nu ook een Belgische reissite en een kantoor in Antwerpen.

Bestemmingen: Algarve, Andalusië, Korfoe, Gran Canaria, Kefalonia, Kreta, Lefkas, Lesbos, Mallorca, Peloponnesus, Rhodos, Sardinië en Zakynthos. ‘Eliza was here’ regelt
voor u de vlucht, het verblijf en een huurwagen.

De organisatie is vernoemd naar de fictieve vakantieganger Eliza die alle accommodaties al bezocht heeft. Zij meldt persoonlijke ervaringen op de website. Ook de reacties van vakantiegangers vindt u er ongecensureerd.

Informatie
http://www.elizawashere.be

Anoniem zei

Heb zojuist een weekendje Parijs gewonnen . Ik heb de tckets en de reservatie al binnen. Als je ook wil winnen gewoon aanmelden op hun nieuwsbrief.
[url=http://www.vakantiestart.info]
vakantiestart[/url]

Anoniem zei

I think about add this material in my RSS. Do u think its ok?